Termeni si conditii

Korea Derm > Termeni si conditii

Termeni si conditii pentru folosirea site-ului koreaderm.ro

TERMENI SI CONDITII

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului koreaderm.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor impuse de Echipa koreaderm.ro. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. koreaderm.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura „Termeni si conditii” din site.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului koreaderm.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea koreaderm.ro a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul koreaderm.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

LEGATURI

koreaderm.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

koreaderm.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul koreaderm.ro si materialele aferente sunt folosite „asa cum sunt” si „atat cat sunt disponibile” fara garantii de nici un fel. koreaderm.ro nu ofera nici o garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. koreaderm.ro nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele koreaderm.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

MARCI

koreaderm.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii koreaderm.ro, fara acordul scris al acesteia.

ACCESUL LA SITE

koreaderm.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii koreaderm.ro, fara acordul scris al acesteia.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE / INFORMATII

Cei care acceseaza / viziteaza site-ul koreaderm.ro pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. koreaderm.ro are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. koreaderm.ro nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii koreaderm.ro si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii koreaderm.ro si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

SECURITATEA INFORMATIILOR

koreaderm.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. koreaderm.ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

PARTENERI

koreaderm.ro, are contracte de revanzare (re-seller) cu reprezentanti importanti ai produselor prezente in magazinele noastre. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.

GRESELI DE TIPARIRE

koreadermn.ro si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

GARANTIA PRODUSELOR

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte.

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. koreaderm.ro nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la 0749 169 986

CONDITII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului”. Notificarea se va da semnata, cu data, si trimisa de catre Dumneavoastra la adresa: str.Zboina Neagra nr 8-10, Bl.91-95,Sc.3,ap.103,Sect.6 Bucuresti, in atentia Serviciului Juridic. In situatia mentionata mai sus, Dumneavoastra veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de Dumneavoastra. Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra. Returnarea produselor se va face prin firma de curierat rapid, taxele de transport fiind suportate de Duneavoastra, de luni pina vineri, intre orele 9-18. koreaderm.ro se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 30 de zile de la data denuntarii de catre Dvs a contractului.

CONDITII LEGALE

koreaderm.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict aparut intre koreaderm.ro si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

TRANSPORT

koreaderm.ro ofera transportul GRATUIT pentru orice comanda ce depaseste valoarea de 300 de lei.