SCINIC First Treatment Essence – Review

  • koreaderm
  • Niciun comentariu

Esențele de tipul ”First Treatment” (aplicate ca prim pas al rutinei de îngrijire) sunt un simbol al produselor de înfrumusețare coreene, iar în prezent piața este inundată de branduri care promit mai mult de 90% filtrat de galactomyces în esențele lor.

În articolul de astăzi vom evalua esența  de la SCINIC.

Ce spune producătorul ?

  • ”Esența întărește bariera de protecție a pielii, îmbunătățind ritmul propriu al acesteia”;
  • Esența Scinic First Treatment ajută la uniformizarea nuanței tenului și crește hidratarea, fără utilizarea parabenilor, coloranților artificiali, siliconului, etanolului, uleiurilor minerale sau benzophenolului;
  • 90% filtrat de Galactomyces (un ingredient fermentat a cărui eficiență a fost dovedită prin studii clinice);
  • Îmbunătățește aspectul tenului tern, lipsit de strălucire.

Ingrediente:

 Filtrat de Galactomyces Filtrate, Butylene Glycol ,Glycereth-26, Niacinamide, Pentylene Glycol, Adenosine, apă din rădăcină de Glycyrrhiza Glabra (lemn dulce), Extract din Portulaca Oleracea, Extract din fructi de Rubus Coreanus, apă de mare, Caprylhydroxamic Acid, Sodium Citrate, Disodium EDTA, Citric Acid

Mod de utilizare:

După curățarea feței, se aplică direct pe ten prin tapotare, pentru o mai bună absorbție.

Tipul meu de ten: sensibil, mixt (zona T – normală, zona U – uscată), cu tendință acneică.

SCINIC First Treatment Essence – Review

Esența are o consistență apoasă, la fel ca majoritatea tratamentelor de felul acesta. Nu miroase a nimic în mod special, iar în ciuda lipsei vâscozității (arată la fel ca apa), la aplicare se simte o oarecare ”alunecare” a acesteia.

Pe măsură ce o tapotați pe ten (recomand aplicarea directă, cu palmele, și nu cu dischetă demachiantă), pielea se simte hidratată. Nu este lipicioasă, grea, așadar poate fi perfectă și pentru tenul gras.

De obicei, utilizez acest produs imediat după curățare, înaintea tonerului, iar pentru un efect mai vizibil, recomand aplicarea în straturi a acestei esențe – faimosul ”7 layer” , dar din experiență, pot afirma ca 3 straturi sunt suficiente pentru a obține o piele ”plumped”, ”grăsuță”, întinerită și strălucitoare.

Esența, ca toate produsele skincare, acționeaza cel mai eficient noaptea. Așadar, fiți generoși/generoase în aplicarea ei seara, înainte de culcare, pentru a vă trezi cu un ten luminos.

Dacă ați încercat-o și voi, lăsați un comentariu mai jos, cu experiența voastră!

Author: koreaderm

Lasă un răspuns