About Us

Korea Derm > About Us

Koreaderm este o companie înființată din dorința și nevoia de a aduce pe piața românească produse inovative de îngrijire a pielii, din Coreea de Sud. Este binecunoscut faptul că dezvoltarea tehnologică și medicală a avut loc cu salturi mult mai rapide în Coreea de Sud, comparativ cu restul lumii. Producătorii, pentru a-și păstra avantajul competitiv, fie au coborât prețul produselor, în avantajul clienților care pot beneficia de cele mai eficiente formule de îngrijire la un preț acceptabil, fie au creat noi formule patentate, inovative pentru a combate problemele pielii, de la sensibilizarea barierei naturale, piele iritată, până la riduri sau acnee.

Produsele noastre de îngrijire se adresează cabinetelor dermatologice, saloanelor de tratamente estetice, dar și persoanelor care vor să își creeze o rutină de îngrijire corespunzătoare tenului lor, pentru a obține acel ”glass skin” cu ușurință, acasă.

Secretul stă în utilizarea produselor adecvate tipului de ten pe care îl aveți. Chiar și cel mai bun produs, dacă a fost conceput special pentru un ten uscat, tern, cu riduri, ar putea înrăutăți aspectul unui ten acneic, gras.Pentru a evita astfel de situații, majoritatea produselor noastre sunt potrivite tuturor tipurilor de ten, dar dacă nu sunteți siguri de produsele care vi se potrivesc, vă sfătuim să luați legătura cu noi, în mod direct.

1
Doriti detalii suplimentare?

Cu toții știm că frumusețea vine din interior, iar un ten frumos va fi întotdeauna sănătos. De aceea, am ales pentru dumneavoastră doar produse de îngrijire adecvate tenului sensibil, întotdeauna testate de echipa noastră.

Branduri
Produse
Calitate
mask3

Produsele noastre sunt atent selecționate împreună cu medicii dermatologi, pentru a vă asigura o îngrijire profesională și eficientă în comfortul propriei locuințe.